برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان رشته طراحی دوخت

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان رشته طراحی دوخت در روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۶/۲/۱۷ در ساعت ۱۰ با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد با حضور خانم دکتر قاضیانی(مدیر گروه)، خانم صادقی، خانم سروش نیا، خانم مرادحسینی، خانم پورنصیر کارشناس رشته و کلیه دانشجویان طراحی و دوخت آغاز شد.

در این جلسه به موضوعات مربوط به رشته طراحی دوخت پرداخته شد.

در آغاز جلسه مدیر گروه از چشم انداز آینده رشته در خصوص احداث کارگاه مجهز رشته طراحی دوخت، اخذ مجوز فنی  و حرفه ای توسط مجتمع فنی و حرفه ای دانشگاه و اخذ مجوز مقطع کارشناسی ناپیوسته و در صورت تصویب دانشکده هنر و علوم انسانی اخذ مجوز مقطع کارشناسی پیوسته و در آینده ای نه چندان دور اخذ مجوز کارشناسی ارشد رشته مطالبی را ارائه نمود.

در ادامه اساتید محترم به تعریف دقیق رشته و تفاوت گرایش رشته طراحی دوخت و سایر رشته های مرتبط پرداختند.

در پایان جلسه به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد. سوالات دانشجویان بیشتر حول محور بهره برداری از کارگاه طراحی دوخت و  چگونگی تهیه لوازم مورد نیاز درس و گرایش های مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته طراحی دوخت بود. که توسط مدیر گروه و اساتید محترم پاسخ داده شد.

جلسه در ساعت ۱۱:۳۰ به پایان رسید.

تاریخ انتشار خبر : دوشنبه ,۱۸ اردیبهشت , ۱۳۹۶

کليه حقوق متعلق به موسسه آموزش عالي آيندگان مي باشد.
طراحـي و اجرا :موسسه آموزش عالی آیندگان