برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان گروه کامپیوتر

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان رشته کامپیوتر مقاطع کاردانی و کارشناسی، در روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۶/۲/۲۷ در ساعت ۹:۳۰ با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد با حضور خانم دکتر پورآهنگریان، آقای دکتر بهشتی، خانم دکتر قنبری، خانم مهندس شکراللهی و اساتید محترم گروه کامپیوتر در محل سایت دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدا گزارشی از روند اجرای پروژه های عمرانی در دانشگاه و رشته های جدید و دانشکده های مختلف و نیز در خصوص گرایش های مختلف کارشناسی ارشد، شرایط ویژه ای که دانشگاه برای دانشجویان آیندگان جهت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را فراهم خواهد نمود و همچنین هدف دانشگاه در ارائه مقطع دکتری، مطالبی توسط آقای دکتر بهشتی (رئیس محترم دانشکده برق و کامپیوتر) به دانشجویان ارائه شد.

سپس در بخش دوم، آقای مهندس روشن در خصوص امکانات آموزشی موجود در دانشگاه، موقعیت مناسب علمی دانشگاه در منطقه، نگاهی به آینده علمی و شغلی این رشته تحصیلی و بررسی عملکرد انجمن علمی کامپیوتر سخنانی ایراد نمودند.

در بخش سوم، دانشجویان پرسش‏های خود را در بخش های آموزشی و رفاهی و برنامه های فرهنگی اعلام کردند که توسط آقای دکتر بهشتی و خانم دکتر قنبری (مدیران محترم گروه) و اساتید محترم پاسخ ها ارائه شد. همچنین برخی از دانشجویان پیشنهاداتی در خصوص ایجاد شرایط مناسب فضای آموزشی بالاخص در ارتباط با دوره‏های علمی و کاربردی برگزار شده توسط انجمن علمی داشتند که مقرر شد پیگیری‏های لازم در این خصوص صورت پذیرد.

این جلسه پس از پذیرایی با ذکر صلواتی در ساعت ۱۰:۳۰ به اتمام رسید.

تاریخ انتشار خبر : پنج شنبه ,۲۸ اردیبهشت , ۱۳۹۶

کليه حقوق متعلق به موسسه آموزش عالي آيندگان مي باشد.
طراحـي و اجرا :موسسه آموزش عالی آیندگان