برگزاری جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) و روز دانشجو
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ ساعت انتشار: ۱۳:۴۵

برگزاری جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) و روز دانشجو

هم زمان با میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، جشن با شکوه  روز دانشجو، با حضور اساتید و دانشجویان در موسسه آموزش عالی آیندگانبرگزار شد. این مراسم باحضور مهندس علیرضا فلاحتکار رئیس شورای اسلامی شهر تنکابن، دکتر سید اسماعیل نجفی رئیس انشگاه آیندگان ومسئولین دانشگاه و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه آیندگان روز سه شنبه مورخ ۱۴/ ۹/ ۹۶ برگزار گردید.

در این مراسم بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، دکتر نجفی ریاست دانشگاه آیندگان ضمن عرض تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفرصادق(ع) و روز دانشجو و خیر مقدم به مهمانان در خصوص  هفته وحدت و مقام دانشجو صحبت کردند.در ادامه علیرضا فلاحتکار رئیس شورای اسلامی شهر تنکابن ضمن تبریک ایام و تقدیر از ریاست دانشگاه به جهت برگزاری این مراسم با شکوه، در بارهی امید به آینده و توسعه شهرها سخنرانی کردند.در ادامه برنامه، نمایش کمدی و  موسیقی زنده اجرا شد.و در پایان به قید قرعه به چهارده نفر از دانشجویان هدایایی به رسم یاد بود اهدا گردید.

نظر شما :